Cum îmi deschid cont la Betfair ?

Click aici pentru a activa bonusulRON 450

Primele lucruri ce trebuie să le știi despre Betfair

Betfair este cea mai mare bursă de pariuri din lume. Acest concept de „bursă de pariuri” sau „pariuri în contrapartidă” a fost posibil în mare măsură datorită internetului, astfel Betfair a luat ființă în anul 2000 și an de an a continuat să crească și să își consolideze locul în piață.

Numele de Betfair vine de la alăturarea a două cuvinte din limba engleză „bet” și „fair”, ceea ce înseamnă un pariu corect iar corectitudinea vine din faptul că erau înlăturate casele de pariuri tradiționale, care erau un intermediar mult prea incorect prin cotele ce le ofereau. Dacă dorești să afli mai multe despre cum exact funcționează bursele de pariuri și cu ce se diferențiază de casele de pariuri tradiționale îți recomand totul despre cum funcționează bursele de pariuri.

În calitate de nou client la Betfair ai dreptul la un bonus de bun venit (exclusiv pariorulinteligent.ro). Bonusul la care ne referim noi este cel dedicat platformei de Sportsbook, sau de casa de pariuri și nu de bursă de pariuri Această distincție e importantă deoarece toate profiturile ce le vezi pe acest site sunt realizate pe platforma de bursă de pariuri/exchange. Însă chiar dacă vei activa aproape în totalitate pe platforma de exchange, nu este motiv să nu profiți întâi de acest bonus de bun venit oferit de Betfair.

Cum îmi deschid cont și revendic bonusul

Procesul de deschide a unui cont este destul de simplu, trebuie doar să urmărești următorii pași.

Pasul 1 – Activarea ofertei și bonusului

Pentru a activa oferta este necesar să dai click pe linkul de mai jos.

Click aici pentru a activa bonusulRON 450

Odată ce ai dat click pe link-ul de mai sus vei fi redirecționat către o pagină ce va arata similar cu imaginea de mai jos.

bonus betfair romania 450 RON

Când ai ajuns la acest ecran, tot ce ai de făcut este să dai click pe „Înregistrează-te” și să treci la pasul următor.

Pasul 2 – Creearea noului tău cont

După ce ai dat click pe link-ul de pe pagina de bonus, vei fi redirecționat către pagina unde îți vei creea noul cont Betfair. Va arata precum în imaginea de mai jos. În partea dreaptă a ecranului vei vedea o confirmare a faptului că te așteaptă un bonus de 100% până la RON 450.

inregistrare cont nou Betfair romania

În această pagină vei completa cu detaliile cerute, iar lucrul cel mai important este să te uiți la câmpul „Promo code/Referral code” să fie completat ceea ce îți conferă din nou siguranța că oferta de bonus a fost activată. Odată ce ai completat tot și ai dat „Înregistrează-te acum” contul este creat și poți trece la următorul pas.

Pasul 3 – Plasarea primul pariu

Ultimul pas către revendicarea bonusul este prima depunere iar mai apoi primul pariu pe sportsbook. Dacă primul tău pariu pe exchange va fi unul pierzător, Betfair îți va returna banii până la suma de €20.

Cum efectuez o depunere la Betfair

Pentru clienții din România există mai multe opțiuni de depunere. Cele mai populare și cele care le recomandăm sunt cardurile de debit/credit (recomandăm VISA și nu Mastercard pentru români) cât și opțiunile de eWallet precum Neteller sau Skrill.

Pentru a efectua o depunere, aveți butonul de deposit în partea dreaptă a ecranului.

depunere betfair romania

După ce dai click pe depozit vei fi redirecționat către pagina de depunere ce va arăta similar cu imagine de mai jos.

metode depunere betfair

Cum îmi retrag banii de la Betfair

Metoda de retragare depinde de metoda de depunere ce ai ales-o.

Dacă ai efectuat o depunere cu cardul de debit atunci poți efectua retragerile pe același card. Același lucru este valabil și pentru portofelele virtuale Neteller sau Skrill.

Pentru a efectua o retragere vei fi nevoit să mergi la pagina de retrageri.

My Account > My Betfair Account > (tabul) Payments > Withdraw

Pagina de retrageri va arăta similar cu imaginea de mai jos, opțiunile de retragere fiind însă valabile în funcție de metodele de depunere alese.

metode retragere betfair