Cum îți verifici contul de Betfair?

După ce ai reușit să îți deschizi contul de Betfair un alt pas important este verificarea contului. Este un proces simplu pe care Betfair este obligat să-l efectueze pentru fiecare client datorită reglementărilor în viigoare. Majoritatea caselor de pariuri au acest proces și reprezintă o modalitate de a proteja atât casa de pariuri cât și pariorul. În termeni cât de poate de simpli, Betfair dorește să confirme faptul că ești o persoană reală și majoră iar identitatea ta este corectă.

Înainte să poți efectua o retragere este necesară verificare contului.

Există două tipuri de verificări ale contului, o verificare parțială și o verificare totală. Recomandarea nostră este să efectuați verificare totală dacă doriți să folosiți contul pe termen lung.

Pentru a verifica contul va trebui să trimiți la Betfair o fotocopie după cartea ta de identitate sau pașaport pentru verificarea identității și confirmarea vârstei. Iar dacă ați efectuat o depunere cu un card de debit/credit va trebui să adaugați și o fotocopie a feței cardului. ATENȚIE! După ce ați efectuat fotocopia cardului, este recomandabil să acoperiți cifrele cardului, cu excepția ultimelor 4 cifre care trebuie să fie la vedere.

Aceste două documente sunt de cele mai multe ori tot ceea ce este necesar pentru verificare parțială a contului și posibiliatea efectuării unui retrageri.

Însă pentru verificare totală a contului mai este nevoie de o fotocopie a unui document precum o factură recentă sau un extras de cont bancar (chiar și un extras de cont prin internet banking este suficient).

Odată ce aveți toate fotocopiile necesare trebuie să le trimiteți la Betfair.

Cum aceste documente sunt cu caracter personal, Betfair a contruit o interfață securizată prin intermediul căreia să fie trimise aceste documente.

Pentru a accesa această interfată la trebui să intrați în contul de Betfair.

Odată ce ați intrat în cont, click pe „My Betfair Account” (sub „My Account”).

verificare cont betfair

Apoi sub tabul de „Account Details” în partea stângă jos vei găsi un link similar cu imaginea de mai jos.

documente verificare cont betfair

Odată ce ai efectuat click pe acel link va aparea următorul ecran.

trimitere documente verificare cont betfair

Dacă ai toate documentele pentru o verificare completă poți selecta „complete full identify check” din primul câmp intitulat „I would like to” și poți să încarci toate documentele deodată (pentru un nou câmp de încarcare a unui document click pe „Add nother document”). Sau poți pe rând și selectezi „confirm my age” după care încarci fotocopia cărții de identitate (sau pașaport) și dai „send”. Apoi efectuezi același proces dar selectezi „prove credit card ownership” din primul câmp și încarci fotocopia cardului de credit/debit.

Odată ce ai trimis aceste documente, ai contul de Betfair verificat. Dacă ceva nu este în regulă, cei de la Betfair te vor contacta, dar dacă datele necesare din fotocopii sunt lizibile, nu va fi nicio problemă.

Dacă ai efectuat verificarea completă, vei avea parte și de limite mărite de expunere în piață, cât și limite mărite pentru depuneri și retrageri.