Bonusuri Pariuri

Bonusurile oferite de casele de pariuri reprezintă cea mai la îndemână metodă de a-ți construi un capital de joc cu risc minim după cum am discutat în ghidul nostru de matched betting sau de a testa noi sisteme și strategii de pariuri. Unele oferte de bonus sunt mai atractive dar și mai ușor de revendicat decât altele. Cu câteva excepții de bonusuri fără niciun fel de depozit mai toate ofertele de bonus necesită o depunere. Unele bonusuri sunt chiar valoarea primei depuneri. Mai jos am alcătuit o listă a caselor de pariuri ce oferă bonusuri pariorilor din România

Betfair: 500 lei bonus

BetfairPrimul bonus pe care îl recomand este cel de la Betfair. Este un bonus puțin mai special, diferit față de ce găsim la alte case de pariuri. Bonusul de fapt constă în 5 bonusuri distincte în valoare de 100 de lei fiecare. După fiecare 5 pariuri în valoare de minim 50 de lei plasate pe platforma de Sportsbook (Pariuri) la cote de minim 1.5 vei primi un bonus (free bet) de 100 lei.

Click aici pentru a încasa bonusul de la Betfair

Nu uita să folosești link-ul de mai sus pentru a avea automat introdus codul de bonus corect.

Betano: 100% bonus până la 500 lei

BetanoDupă părerea mea Betano trebuie considerată una din principalele case de pariuri online din România. Sunt sponsorul de titlu al Ligii I de fotbal masculin din România și au o ofertă de pariuri destul de cuprinzătoare și îți pun la dispoziție una dintre cele mai bune aplicații de pariuri pe mobil.

Click aici pentru a încasa bonusul de la Betano

Pentru clienții noi Betano vine cu un bonus de 100% până la suma de 500 lei. Este un bonus de depunere ceea ce înseamnă că este egal cu valoarea primei depuneri. Condițiile de rulaj sunt de asemenea foarte avantajoase fiind necesar un rulaj de 5 ori suma depusă plus bonusul pe cote minime de 1.65. Este important de menționat că pe lângă aceast bonus inițial Betano îți va oferi aproape săptămânal o serie de alte bonusuri prin „Misiuni” care vor fi bine venite.

Unibet: 100% bonus până la 250 lei

UnibetUn alt bonus atractiv și ușor de revendicat vine din partea celor de la Unibet. Fără îndoială Unibet este una din cele mai importante case de pariuri din România și din Europa. La Unibet beneficiezi de o ofertă bogată de pariuri pre-meci dar mai ales live (ex. Action Betting). Ai parte și de transmisii live prin Unibet TV iar aplicație de mobil este printre cele mai rapide.

Click aici pentru a încasa bonusul Unibet

Oferta de bonus este în esență un pariu fără risc, ceea ce înseamnă că dacă primul tău pariu este pierzător vei primi miza înapoi sub forma unui bonus până la suma de 250 lei. Condițiile de rulaj ale acestui bonus sunt destul de simple. Înainte de retragerea bonusului este necesar efectuarea unui rulaj de 3 ori la cote mai mari de 1.40.

Fortuna: 100% bonus cashback până la 500 lei

eFortunaeFortuna este una din principalele case de pariuri din România și din Europa de est. Fortuna este sponsorul oficial al echipei masculine de fotbal și are o prezență atât online cât și offline printr-o întreagă rețea de agenții. Fortuna este o casă de pariuri ce se adresează mai pariorilor ce joacă „bilete” la pariuri având mai multe promoții pentru bilete cu mai multe meciuri pe ele.

Click aici pentru a încasa bonusul eFortuna

Bonusul Fortuna constă într-un bonus cashback de 100% până la 500 lei. Ceea ce face această ofertă foarte bună este faptul că condițiile de rulaj ale bonusului sunt foarte favorabile.

Admiral: 150 lei Free Bet

AdmiralAdmiral este mai mult o companie axată pe cazinouri și slot-uri dar are și o secțiune de pariuri sportive și vine cu o ofertă de bonus destul de interesantă. După plasarea primului pariu pe platforma lor de pariuri vei primi un free bet de 150 lei indiferent de valoarea primului pariu plasat, astfel încât poți plasa un pariu de 1 leu și primești un free bet de 150 lei.  Singura cerință fiind o primă depunere de minim 30 de lei.

Click aici pentru a încasa bonusul Admiral

De asemenea mai vei avea parte și de 200% profit boost la primul bilet plasat la pariuri. Atenție la bonusul lor oficial de 1000 lei deoarece el este dedicat slot-urilor și are condiții de rulaj de x30.

MaxBet: Bonus 777 lei

MaxbetMaxbet este bine-cunoscutul operator de cazinouri și sloturi din România și Europa de est însă online au și o platformă de pariuri. Au o ofertă de bonus de 100% din valoarea primei depuneri până la valoarea de 777 lei. Destul de generos dar sunt și termeni și condiții de îndeplinit.

Click aici pentru bonusul MaxBet

Rulajul necesar este de 7 ori valoarea depunerii plus bonusul la cote mai mari de 2.00 dacă este bilet cu un singur meci iar dacă este bilet combinat, fiecare selecție trebuie să aibă cotă minimă de 1.5. Rulajul trebuie efectuat în termen de 30 de zile. De asemenea este important de menționat că la Maxbet poți profita și de una dintre adevăratele oferte de bonus fără depunere în valoare de 50 lei însă este destinat doar cazinoului și pentru a efectua o retragere a acestui bonus fără depunere este necesar un rulaj de 40 de ori.

Shopping Cart