Ghid matched betting

Dacă dorești să afli cum poți să câștigi la pariuri fără niciun fel de risc, atunci ai venit la locul potrivit. Citește mai departe.

Pe această pagină îți vom explica pas cu pas cum funcționează una dintre cele mai bune metode prin care poți revendica și câștiga bani din bonusuri și free bets oferite de casele de pariuri online.

Metode se numește matched betting și constă în faptul că te ajută să rulezi banii primiți sub formă de bonusuri și free bets de la casele de pariuri online.

Să luăm ca exemplu bonusul oferit de Bet365.

Dacă nu ai cont la Bet365, ca și client nou ai dreptul de a revendica bonusul de bun venit în valoare maximă de €50.

Dacă ești interesat de un ghid complet ce te îndrumă pas cu pas cum să revendici toate bonusurile și ofertele pentru România și să câștigi cel puțin 1000 lei în mai puțin de o săptămână click aici sau pe link-ul de mai jos. Prețul pentru ghid e redus de la €47 la doar €19 doar prin link-ul de pe această pagină pentru doar câteva zile. Profită chiar azi!

Acest bonus de bun venit de la Bet365 funcționează în felul urmator:

Odată ce ai deschid noul tău cont la Bet365 și ai efectuat prima depune care trebuie să fie mai mare de €5, Bet 365 îți oferă un cod pentru revendicarea bonusului care îți va dubla suma primului depozit până la valoarea de €50.

Dar pentru a putea efectua o retragere, vei avea nevoie de rulezi suma depozitată plus bonusul de 3 ori în termen de 90 de zile și la cote mai mari de 1.5. Dacă ai depozitat €50, bonusul primit este în valoare de €50, ceea ce înseamnă că vei fi nevoit să rulezi €300 înainte de a putea efectua o retragere.

Problema în acest caz constă că prin rulajul banilor există un risc, iar tu dorești să revendici bonusul fără niciun fel de risc. Aici sare în ajutor, metoda de „matched betting”.

Să continuăm cu exemplul bonusului de la Bet365. Ai efectuat primul deposit de €50 și cu tot cu bonusul primit acum ai în total €100 sold disponibil pentru pariat. Doar că trebuie să îi rulezi înainte de a putea efectua o retragere.

Urmatorul pas este să intri în contul de de Betfair (sau altă bursă de pariuri) și să pui un lay bet de €100 pe același eveniment sportiv pe care ai pus pariul de

(Dacă nu ești familiar cu un lay bet sau nu știi cum functionează o bursă de pariuri, îți recomandăm să citești cum funcționează bursele de pariuri)

Exemplu:

Partida de tenis: Novak Djokovic vs Rafael Nadal

Cota pentru Nadal sa castige partida: 1.62

Punem un pariu in valoare de €100 la Bet365 pe Nadal.

Dacă câștigă Nadal vom avea €162 în contul de la Bet365 (€100 x 1.62 = €162)

Dacă pierde Nadal vom avea €0 în contul de la Bet365.

Doar că pariul de tip lay la bursele de pariuri (Betfair, Betdaq etc…) ne oferă asigurare pentru varianta în care Nadal va pierde partida.

Astfel încât la Betfair pune un pariu lay pe Nadal in valoare de €100 la aceeași cotă de 1,62 (sau o valoare cât mai apropiată pentru a nu pierde din valoarea bonusului) ceea ce înseamnă că pierderea totală  va fi de €62 în cazul în care Nadal va ieși învingător.

Dacă Nadal câștigă vom avea €162 la Bet365 și €0 la Betfair, ceea ce înseamnă un profit de €100 (bonusul primit), iar tot ce mai rămâne de făcut este să repetăm procesul până ce am efectuat rulajul necesar pentru retragerea banilor de la Bet365.

Dacă Nadal pierde partida vom avea €0 la Bet365 și €162 la Betfair, ceea ce înseamnă un profit de €50 (bonusul primit la Bet365) iar întreaga sumă poate fi retrasă din contul de Betfair.

Astfel se procedează cu revendicarea bonusurilor de la casele de pariuri online.

Shopping Cart