Cum îți verifici contul de Betfair?

Verificarea contului de Betfair este un proces simplu și necesar imediat după ce ai reușit să îți deschizi contul de Betfair și ai profitat și bonusul de bun venit. Betfair este obligată să efectueze această verificare pentru fiecare client datorită reglementărilor în vigoare. Este așa numitul KYC (Know Your Customer/Cunoaște-ți Clientul). Majoritatea caselor de pariuri au acest proces și reprezintă o modalitate de a proteja atât casa de pariuri cât și pariorul. În termeni cât de poate de simpli, Betfair dorește să confirme faptul că ești o persoană reală și majoră iar identitatea ta este corectă.

De ce să îmi verific contul?

Verificarea contului aduce mai multe beneficii printre care posibilitatea de a avea a limită mai ridicată pentru depuneri cât și posibiliatea de a efectua retrageri ceea ce este în cele din urmă ceea ce dorim. De asemenea verificarea contului duce la accesul de pariuri pe piețele australiane cum ar fi pariurile de tenis de la Australian Open.

Cum și unde trimit documentele de verificare?

Există două tipuri de verificări ale contului, o verificare parțială și o verificare totală. Recomandarea nostră este să efectuezi verificarea totală dacă dorești să folosești contul pe termen lung.

În interiorul contului de Betfair vei avea o secțiune specială unde vei putea trimite documentele necesare efectuarii aceastei verificări. Iar deoarece aceaste documente sunt cu caracter personal, această secțiune de „Încărcare a documentelor” este complet securizată și este preferată în schimbul trimiterii documentelor prin e-mail.

Ca de obicei pentru a accesa zona de „Contul Meu” vei avea link-ul din partea superioară dreaptă a ecranului precum în imaginea de mai jos.

Betfair Link Contul Meu
Link-ul către „Contul Meu” de Betfair

Apoi în interiorul contului de Betfair vei găsi un submeniu „Detaliile Mele” sub care vei găsi link-ul „Upload Documente” precum în imaginea de mai jos.

Betfair Upload Documente
Link-ul către pagina de trimitere a documentelor

Vei ajunge apoi la o pagină similară cu imaginea de mai jos

Betfair Ecran Upload Documente Verificare
Cum va arăta ecranul de încărcare a documentelor de verificare

Aici vei avea opțiunea de a încărca o serie de documente. Vei avea în partea stângă sus un meniu de unde vei putea selecta tipul de document pe care dorești să îl trimiți. Vei avea a dispoziție opțiunile de Încărcare permis de conducere, Încărcare pașaport, Încărcare carte de identitate, Dovada adresei de domiciliu, Dovada fondurilor și Verificare Completă.

Betfair Optiuni Verificare Cont
Opțiunile de verificare a contului de Betfair

Dacă contul este nou creat recomandarea noastră este să alegi opțiunea de Verificare Completă.

Odată selectată această opțiune vei avea un ecran similar cu imaginea de mai jos care te va informa asupra documentelor ce trebuie trimise pentru a efectua verificarea completă a noului tău cont Betfair.

Betfair Verificare Cont
Ecranul pentru verificare completă a contului tău Betfair

Ce documente trebuie să trimit pentru verificarea contului?

Pentru o verificare completă a contului vor fi necesare trimiterea mai multor documente.

  • Primul document necesar este unul pentru confirmarea identității. Poate fi o fotocopie după cartea de identitate, pașaport, permis de conducere sau carte de cetăținie.
  • Cel de-al doilea document necesar este cel pentru confirmarea adresei de domiciliu. Aceasta poate fi  o factură la utilități cum ar fi o factură de curent, gaz sau cablu/internet). Dar este posibil ca aceaste facturi pentru adresa ta de domiciliul tău să nu fie pe numele tău. Ce faci atunci? Mai există și alte opțiuni cum ar fi un aviz de plată a impozitelor dar cea mai la îndemână metodă este un extras de cont de la bancă dar care să nu fie mai vechi de 6 luni.
  • Iar ce de-al treilea document necesar pentru verificare completă este unul pentru dovada plății. Aici depinde de ce metodă ai folosit pentru a efectua prima ta depunere. Dacă ai urmat recomandarea noastră de a folosi un card bancar pentru depuneri atunci trebuie să trimiți o fotocopie a cardului înregistrat. Dar ATENȚIE! Când trimiți o fotocopie ca feței cardului să acoperi cifrele ce nu sunt necesare. Mai exact trebuie să fie la vedere doar primele 6 și ultimele 3 cifre ale cardului, cât și numele titularului și data de expirare. Dacă ai ales însă să efectuezi o depunere cu un portofel virtual cum ar fi Neteller sau Skrill vor trebui trimise capturi de ecran ale aceastor conturi unde să fie vizibile numele și adresa ta cât și numele de utilizator sau numărul de cont.

Cât durează verificarea contului de Betfair?

În cele mai multe cazuri procesul de verificare nu va dura mai mult de 24 de ore. În cazuri excepționale se poate extinde până la 48 de ore dar nu mai mult.

Dacă unul dintre documentele trimise nu este valid Betfair te va informa pe e-mail care dintre aceste documente nu a fost acceptat și trebuie trimis din nou, caz în care te vei duce din nou la pagina de „Upload Documente” și vei selecta din meniu doar tipul de document ce nu a fost aprobat.

Odată verificat, Betfair te va notifica prin e-mail că totul este în regulă și că ai contul complet verificat.

Shopping Cart