Curs

Permite-mi să-ți adresez o întrebare.

Cum ar fi să ai un venit suplimentar de câteva mii de euro ba chiar de zeci de mii de euro în fiecare lună de pe urma tranzacționării piețelor de pariuri sportive?

Mulți ar spune că așa ceva e o fantezie sau un mit dar te rog să arunci o privire la imaginile de mai jos cât și la secțiunea noastră de profituri de pe site unde, atenție, postăm încă din 2012.

Profit Petra Martic v Patricia Mayr Achleitner
Profit din 2012
Bani din profituri
Profit din 2015

Aceste profituri au fost realizate prin implementarea unor sisteme și strategii care exploatează oportunitățile disponibile în piețele de pariuri sportive. Aceste profituri cât și durata implementării lor dovedesc clar că sistemele și strategiile marca PI au trecut testul timpului. Sunt sisteme și strategii create cu un fundament atât din punct de vedere al numerelor cât și din punct de vedere al naturii umane, ceea înseamnă că am cântărit și factorul uman din piețe, știind că oamenii sunt profund iraționali. (ceea ce după cum vom vedea în capitolul 5 al cursului, ne ajută enorm)

După cum spunea Walt Disney, fondatorul imperiului Disney:

Indiferent dacă crezi că poți, sau dacă crezi că nu poți, ai dreptate.

Walt Disney

Majoritatea oamenilor sunt sceptici și cinici, iar nimic nu fură mai multe oportunități decât lenea, scepticismul și cinicismul. Astfel sfatul meu prietenesc este să fii deschis la ceea ce am să-ți spun.

Mulți joacă la pariuri sportive pentru divertisment, iar la urma urmei nu e nimic rău în asta. Pentru larga majoritate pariurile sportive sunt o formă de divertisment cu un cost asociat. Știu în ceea ce se bagă și care este costul pentru emoția trăită. Iar dacă joci sau ai jucat de ceva timp la pariuri sportive, șansele sunt că ești pierzător. Din nou, nu e nimic rău în asta dacă joci pentru divertisment, însă dacă joci pentru profit, nu e plăcut să fi pe partea greșită a acestei ecuații.

Înțeleg perfect ceea ce simți pentru că și eu am fost în exact aceeași poziție până când am aflat cum funcționează cu adevărat piețele de pariuri sportive. Am învățat care sunt exact sistemele și strategiile folosite de pariorii profesioniști pentru a profita lună de lună, an de an de aceleași situații și oportunități.

Consider că oricine cu o pasiune pentru un sport precum fotbalul sau tenisul, poate profita de pe urma piețelor de pariuri. Dacă îți place să vizionezi evenimente de sport, ești într-o poziție unică de a face și un profit substanțial. Trăim în cea mai prosperă era pe care a întâlnit-o umanitatea vreodată. Oportunitățile sunt nelimitate, iar cei ce nu profită sunt doar cei ce nu i-au niciun fel de acțiune. Cei ce stau pe bancă, pe margine.

Unul din mentorii mei mi-a spus odată că există 3 tipuri de oameni. Cei ce fac lucrurile să se întâmple, cei ce privesc lucrurile cât timp se întâmplă și cei ce nu au niciun habar ce se întâmplă. Deoarece ești deja aici pe această pagină, te felicit. Nu mai ești în categoria celor ce nu au niciun habar ce se întâmplă. În ce categorie te vei afla de aici încolo depinde doar de tine. Poți sta pe margine pentru a privi cum alți pariori câștigă €10,000 + în fiecare lună, sau poți intra în acțiune și profita. Pentru a începe ai nevoie doar de câteva lucruri.

De ce am nevoie?

Lucrurile de care ai nevoie sunt un dispozitiv cu o conexiune la internet, pe care probabil îl ai deja, vizitând această pagină.Mai întâi un cont la Betfair, iar mai apoi preferabil și la alte case de pariuri.Un capital inițial care poate începe de la cât dorești. (poate fi și doar €200, el urmând să crească exponențial)Disponibilitate și timp. De fapt, timpul este cea mai de prețios materie primă ce o vei investi aici. Timp pentru a “pescui” o multitudine de oportunități.

Shopping Cart