Profit Djokovic v Anderson

De cele mai multe ori oportunitățile de tranzaționare se nasc în timp ce partida și meciul sunt în desfășurare.

Mai jos este evidențiat profitul realizat pe partida dintre Novak Djokovic și Kevin Anderson care s-a întrerupt din cauza luminozității scăzute și va fi reluată astăzi.

Implementarea corectă și consistentă a stategiilor de tranzacționare are ca efect profituri pe termen lung.

Djokovic v Anderson

Mai jos avem și graficul acestei partide (Djokovic) unde se poate vedea atât volumul de tranzacționare cât și cotele. Partida s-a întrerupt la scorul de 67 67 61 64. Se poate vedea pe grafic ca după pierderea primelor două seturi, Djokovic tranzacționa la o cotă de ~ 1.8, moment în care erau prezente toate semnalele de intrare în piață.

Tot pe grafic se pot vedea momentele de ieșire din piață. Când Djokovic tranzacționa la o cotă de ~ 1.4 era momentul de reducere a riscului în piață, iar când Djokovic a ajuns să tranzacționeze la o cotă de ~ 1.2 era momentul de reducere totală a riscului sau după cum a fost cazul pentru această partidă (dat fiind faptul că a fost suspendată) să egalizăm pentru un profit pe fiecare jucător. Dacă partida nu ar fi fost suspendată nu ar fi fost indicată egalizarea și poziția noastră ar fi fost una de un profit de ~ £360 pe Djokovic și £0 pe Anderson.

Grafic tranzactionare Betfair Djokovic

Cotele, graficele și pariurile sunt și au fost plasate la Betfair (click aici pentru beneficia de un pariu gratuit de la Betfair).

About The Author

Shopping Cart