Profit Medina Garrigues vs Pavlyuchenkova

Prima rundă din cadrul turneului feminin de la Seoul a prezentat o partidă de tenis interesantă, disputată între Anabel Medina Garrigues și Anastasia Pavlyuchenkova.

Numim această partidă interesantă deoarece a prezentat multiple oportunități de implementare a sistemelor și strategiilor noastre de tranzacționare.

În imaginea de mai jos poate fi văzut profitul obținut pe această partidă, totalizând £67.23 (aproximativ 350 RON).

 

Profit Betfair Medina Garrigues vs Pavlyuchenkova

 

Față de alte postări în care includem doar imaginile cu profitul realizat, de acestă data am mai inclus două imagini pentru a mai clarifica anumite aspecte ale acestei activități de tranzacționare a piețelor de pariuri sportive.

Medina Garrigues vs Pavlyuchenkova Betfair Graphic

În imaginea alăturată avem graficul acestei partide . Graficul reprezintă cum au fluctuat cotele pentru Anastasia Pavlyuchenkova să câștige partida. De la î

nceput putem observa că la începutul partidei, Pavluchenkova era favorită să câștige partida, având o cotă de aproximativ de 1.25. Urmatorul aspect imediat observabil pe grafic este faptul că Pavlyuchenkova a început partida destul de bine (cota a scăzut sub cota de început) dar a sfârșit prin prin a pierde primul set cu scorul de 7-5. În setul secund cota pentru Pavlyuchenkova atinge 2.46 înainte să coboare treptat până la 1.01 (moment in care Pavlyuchenkova câștigă partida).

Oportunitățile de tranzacționare au aparut prin simplul mod în care s-a desfășurat partida. Totul s-a încadrat într-un anumit tipar, iar în funcție de tipar, am ales sistemele și strategiile potrivite pentru tranzacționarea acestei partide.

Shopping Cart