Profit rugby Romania v Canada

În acestă periodă avem parte partide din cadrul campionatului mondial de rugby, care chiar dacă nu este pe lista priorităților noastre poate aduce oportunități foarte bune de tranzacționare.

O asemenea oportunitate a fost prezentă chiar în partida în care reprezentativa țării noastre a înfruntat Canada.

După un start modest în care România a fost condusă 15-0, o ușoară relaxare a adversarilor cât și un plus din partea românilor a adus la crearea unui momentum ce avea să răstoarne scorul definitiv, aducând o victorie 17-15 pentru „stejari”.

În imaginea de mai jos este ilustrat profitul obținut pe această partidă, tranzacționată în totalitate de pe aplicația de mobil creată de Betfair.

profit rugby romania v canada

Este de precizat că pentru aceast profit nu a fost respectat un sistem sau o strategie bine definită. Dar odată ce România a reușit primul eseu convertit, reducând proporțiile scorului de la 15-0 la 15-7, rația de risc/câștig a fost mult în favoarea nostră, cota Canadei fiind în jurul valoarii de 1,09-1,19 moment în care se putea deschide tranzacția printr-un pariu de tip lay pe Canada.

A aveam o rație de risc/câștig în favoarea ta este una dintre principalele reguli pentru dezvoltatea unui sistem sau a unei strategii de tranzacționare la burse de pariuri care să aducă profit pe termen lung.

Shopping Cart