Profituri Matchbook

Aproape toate profiturile postate la noi pe blog sunt realizate pe principala bursă de pariuri din lume, Betfair.

Dar mai jos avem prezentate două profituri realizate relativ recent la Matchbook, o altă bursă de pariuri care încearcă să devină o alternativă viabilă pentru cei ce doresc să tranzacționeze profesionist la bursele de pariuri.

Primul profit în valoare de aproximativ £35 este realizat pe finala de la Kitzbuhel disputată în urmă cu câteva săptămâni între neamțul Philipp Kohlschreiber și francezul Paul-Henri Mathieu, câștigată de neamț cu scorul de 26 62 62.

Iar cel de-al doilea profit de aproximativ £26 este mai recent, realizat în cadrul turneului de la Montreal, unde J.W. Tsonga a obținut victoria împotriva spaniolului R. Bautista Agut.

Chiar dacă momentan lichiditate la Matchbook nu este încă la un nivel satisfăcător este clar că se pot efectua tranzacții iar structura comisionul este diferită nu doar față de Betfair dar și față de alte burse de pariuri. Astfel încât recomandare noastră este să vă creeați un cont efectuând click aici și să profitați nu doar de o structură de comision mai favorabilă dar și de diversele pariuri gratuite și oferte disponibile.

Kohlschreiber v Mathieu at matchbook

 

Bautista Agut v Tsonga

About The Author

Shopping Cart